Heni fodrászKibler Henrietta mesterfodrász vagyok, 1998-ban végeztem fodrászként. Kezdetek óta tudom, a folyamatos szakmai továbbképzés elengedhetetlen, ezért tréningekre, bemutatókra járok, hogy mindig tisztában legyek az aktuális divatiránnyal, a legújabb hajvágási technikákkal, hajfestési technikákkal, és információt szerezzek az új anyagokról, eszközökről. A tréningeken szerzett tudásomat a szalonban kamatoztatom . Minden nap a szakmai tudásom legjavát nyújtom a nekem bizalmat szavazó vendégek számára. A jó frizura elkészítéséhez elengedhetetlennek tartom a haj diagnosztizálását, hogy mindig az adott hajtípusnak megfelelő anyagokat, termékeket használjam a haj védelme érdekében. Rendkívül fontos hogy vendégeim maximális elégedettséggel, magabiztosan, jókedvűen távozzanak tőlem. Büszke vagyok, hogy 2007-ben ikertestvéremmel közösen megnyitottuk saját szalonunkat a TWINS stúdiót. Ebben az évben szereztem meg Mesteri címemet is. Néhány mondat pályámról, szakmai sikereimről, ami idáig vezetett. A versenyzést 2002-ben kezdtem, hazai és nemzetközi mezőnyben mérettem meg magam.

Néhány ezek közül:

2003 Horvátoraszág Opatija alkalmi konty kategória 3.helyezés

2003 Németország Kemnitz alkalmi konty kategória 1. helyezés,divathaj vágás különdíj

2003 Budapest Országos bajnokság alkalmi konty különdíj

2004 Pécs Rónai emlékmű verseny konty és hajvágás kategória összetett 1.hely

2006 Eszék kontyfésülés 2.hely divathaj vágás 2.hely

2005 óta rendszeres résztvevője vagyok Budapesten a Beauty fesztivál keretein belül megrendezett kreatív hajshow-nak.

Óriási élmény ez, hiszen szabadjára engedhetem fantáziámat, bemutathatom kreativitásomat. A témakörök mindig izgalmasak, érdekesek, néhány ezekből: 20.századi szépség; kelet – nyugat találkozása; retró; mulin rouge. Ugyanazon a színpadon 2010-ben kolléganőmmel egy csapatot alkotva, látványos rock show-t varázsoltunk a színpadra. Frizuráink és táncosaink elvarázsolták a közönséget. Én igazán szerencsésnek mondhatom magam, bátran kijelenthetem a szakmám a hobbim.

Időpont kérés - egyeztetés: +3630/244-8971

Szilvi

Kelemen Szilvia vagyok, kéz-és lábápoló műkörömépítő.

Először csak hobbinak indult a körmök iránti rajongásom, mert nagyon fontosnak tartottam, hogy egy nőnek szépek, ápoltak legyenek kezei, lábai. Szenvedélyem addig fokozódott, még úgy döntöttem szakmai vizsgát teszek, hogy mások körmeit is szépíthessem.

Szerencsésnek tartom magam, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. A tökéletességre törekszem az élet összes területén, így a szakmámban is. Igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, ezért gyakori továbbképzésekkel, tréningekkel, újdonságokkal gyarapítom tudásomat és követem az aktuális trendet.

Célom, hogy minden kedves vendégem, megelégedve, megszépülve távozzon a szalonból. Örömmel tölt el, ha munkám eredményeként, lelkesedést, vagy egy elégedett mosolyt látok vendégeim arcán. Látogass el hozzám, tégy egy próbát, kényeztesd nálam körmeid, ígérem elégedetten fogsz távozni.

Időpont kérés - egyeztetés:   +3620/914-7800

Szabó BettinaSzabó Bettina vagyok, kéz és lábápoló műkörömépítő. 2013-ban, iskolás éveim alatt szereztem meg szakmámat. Közgazdasági iskolába jártam, ahol nagyon gyorsan rádöbbentem, hogy a számok nem az én világom. Sokkal jobban szerettem a kreatívabb feladatokat, ahol kézügyességemet kihasználhatom. Mivel kiskoromban is imádtam körmeimet festeni, díszíteni, így választásom könnyedén erre a szakmára esett.:)

 Miután befejeztem tanulmányaimat természetesen ebben a szakmában, helyezkedtem el. Az Árkád bevásárló központban dolgoztam műkörmösként. Szerencsésnek mondhatom magam, mert ott nagyon sok tapasztalatot szereztem, új technikákat ismertem meg és más-más anyagokkal dolgoztam, amiknek használatával tovább bővült tudásom. Pontosan, precízen és alaposan dolgozom, ezzel is kielégítve vendégeim igényeit. Szeretem a harmonikusan, elegánsan elkészített műkörmöket. Szeretek a színekkel játszani és egy kis csillogást vinni az egészbe, természetesen mindezt úgy teszem, hogy szép, mutatós és ízléses legyen. Éppen ezért, azt vallom, hogy a kevesebb néha több.

 Véleményem szerint, ebben a szakmában szükség van a folyamatos megújulásra, a divat illetve a trendek követésére. Éppen ezért célom, hogy szakmai tovább képzéseken, díszítő tanfolyamokon vegyek részt, hogy vendégeim mindig elégedett és őszinte mosollyal távozzanak.:)

Ha egy kis megszépülésre vágynak kezeid hívj bátran.:)

 Időpont kérés – egyeztetés: +36/30 427-8243

 

Időpont kérés-egyeztetés

Női – férfi és gyermek fodrászat

Kibler Henrietta: 20/988-1133

 

Kéz és lábápoló műkörömépítő

Kelemen Szilvia: 20/914-7800

Műkörömépítő

Szabó Bettina: 30/427-8243